Uljna masaža, piling tijela i aromaterapija-masaže odabranim tajlandskim i hrvatskim uljima

Opuštajuća tajlandska masaža provodi se uz pomoć aromatičnih ulja; ekstrakata jasmina, bijele magnolije, kokosovog, mliječnog ulja i drugih, odabranih ulja. To je kombinacija akupresurnih tehnika i ayurvedske filozofije masaže. Cilj joj je poboljšati imunološki i živčani sustav i ubrzati izlučivanje viška vode iz tijela stimulirajući pore na koži. Utječe na uklanjanje toksina, povećava čvrstoću kože i unosi osjećaj duboke opuštenosti.

Pilingom odstranjujemo sloj odumrlih, nataloženih stanica kože. Tim postupkom potičemo regeneraciju kože, poboljšavamo njenu mikrocirkulaciju i omogućujemo joj bolju apsorpciju tajlandskih eteričnih ulja; limunske trave, jasmina, kokosa, yang-ylanga te drugih ulja hrvatskih biljaka; lavande i smilja, koja kristimo tijekom masaže.

Masaža se izvodi na madracu srednje tvrdoće a masirana osoba ostaje u donjem rublju. Uz pomoć tijela, ruku, prstiju, laktova i podlaktica, maserka koristi razne tehnike kompresije i istezanja, osiguravajući da dodir opusti umorno tijelo. Masažna ulja koja koristimo trebala bi se u potpunosti upiti do kraja masaže, tako da nema straha od zaprljanja odjeće. Zbog vrijednih učinaka ulja, preporučujemo da nekoliko sati nakon masaže ne perete kožu.

Tajlandska masaža aromatičnim uljima preporučuje se osobama koje vode vrlo aktivan stil života, koji očekuju da masaža oslobodi tijelo i um od stresa dok vode brigu o koži. Također se preporučuje osobama za koje je tradicionalna tajlandska masaža preintenzivna ili je zbog zdravstvenih razloga istu nemoguće izvesti.

Najvažnije prednosti ovih masaža su:

ulazak u stanje duboke opuštenosti,
podržavanje liječenja depresivnih stanja,
poboljšanje krvožilnog i limfnog sustava,
uklanjanje toksina iz tijela,
zdrava njega kože.

Uz odabranu masažu moguće je i korištenje saune u trajanju od 15 min. Opustite se uz mirise eteričnih ulja.

Uljna masaža, piling tijela i aromaterapija-masaže odabranim tajlandskim i hrvatskim uljima