Naše terapeutkinje

Kroz individualizirani pristup klijentu otkriva se tajna izvrsnosti tajlandske masaže naših terapeutkinja. Neovisno o vašem odabiru vrste masaže, svaka masaža donosi osjećaj duboke opuštenosti te harmoniju uma, duha i tijela. Zahvaljujući svome iskustvu, maserke znalački pronalaze mjesta koja zahtijevaju posebnu pozornost i masažu prilagođavaju individualnim potrebama klijenata.

Miss Thunchanok Pri-a-nun

Miss Thunchanok Pri-a-nun dolazi iz mjesta Mueang, Chonburi Thailand. Svoje dugogodišnje iskustvo kao spa terapeut stekla je u Tajlandu te je radila u Bangkoku, Dubaiu, Maleziji i Koreji. Certifikat spa terapeutkinje stekla je 2011. godine u Thai Traditional Medical Service Society

Svojim entuzijazmom i ugodnim stavom za cijelo vrijeme masaže pruža sigurne, prikladne, efikasne i ugodne tehnike.

Voli održavati dobre odnose s klijentima te se prethodno brine o njihovom zdravstvenom statusu u odnosu na odabranu masažu. Vrlo je susretljiva te pažljivo i koncentrirano sluša klijente i odgovara na njihova pitanja vezana uz njihov zdravstveni status.

Njezine uže specijalnosti su: tradicionalna tajlandska masaža, masaža glave, lica, vrata i ramena, biljna masaža sa odabranim tajlandskim i hrvatskim biljem, masaža stopala, masaža vrućim vulkanskim kamenjem i druge.

Komunikacija sa klijentima odvija se na engleskom jeziku.

Miss Titima Punma

Miss Titima Punma dolazi iz provincije Ratchaburi, Tajland. Svoje značajno iskustvo rada kao spa terapeut stekla je radom u Bangkoku, Phuketu, Koreji i Kini. Nositelj je dvaju certifikata:

1. Buddhist Oriented School. Thai Massage Course 150 Hours ( 2010 )
2. The Union of Thai Traditional Medicine Society. Thai Massage Course 150 Hours ( 2014 )

Vrlo je odgovorna i uživa raditi s ljudima. Pruža sigurnu, adekvatnu i efikasnu spa uslugu a svoje posebne vještine stekla je radom u Bio Spa, Pukhet i u Sa Massage for Health, Don Mueang, Bangkok. Pažljivo propituje klijente o njihovom zdravstvenom statusu vodeći računa o mogućim kontraindikacijama u odnosu na odabranu masažu. Njene preporuke u odabiru adekvatne vrste masaže stručne su i cijenjene. Ugodna je i pristupačna, točna i odgovorna te izuzetno ponosna na svoj posao i svoja znanja.

Njezine uže specijalnosti su: tajlandska masaža, uljna masaža, piling tijela, biljna masaža sa kompresama, masaža lica i masaža stopala.

Komunikacija sa klijentima odvija se na engleskom jeziku.