Masaža za mršavljenje

Vrsta opuštajuće uljne masaže koja se izvodi uz pomoć učvršćujućih i anticelulitnih ulja. To je kombinacija snažne kongestivne tehnike, akupresure i filozofije ayurvedske masaže. Pažnja se uglavnom usredotočuje na one dijelove tijela kojima je potrebno mršavljenje, ali da bi se održala ravnoteža tijela, masiraju se,u manjoj mjeri, i ostali dijelovi tijela.

Tajlandska masaža za mršavljenje regenerira mišiće i zglobove, smanjuje masno tkivo i pomaže u uklanjanju celulita i učvršćivanju kože. Osim toga, ublažava bol koja je posljedica napetosti mišića i zglobova te opušta. Podržava dijetu i fizičku aktivnost u procesu mršavljenja, ali nije zamjena za njih.
Izvodi se na madracu srednje tvrdoće, a masirana osoba ostaje u donjem rublju. Maserka koristi intenzivnu tehniku kompresije i gnječenja, dovodi do lokalnog povećanja temperature što ubrzava metabolički proces i smanjuje tjelesnu masnoću. Masažna ulja koja koristimo upijaju se do kraja masaže, tako da nema straha od zaprljanja odjeće. Zbog vrijednih učinaka ulja, preporučujemo da nekoliko sati nakon masaže ne perete kožu.

Tajlandska masaža za mršavljenje preporučuje se osobama koje žele voditi brigu o izgledu i zdravlju svoga tijela, posebno ženama nakon porođaja koje se žele vratiti u formu za ili nakon perioda trudnoće. Masaže se mogu započeti već 4 tjedna nakon poroda, kada je tijelo još uvijek pod utjecajem hormona koji podržavaju oporavak. U slučaju dvojbe, preporučuje se kontaktirati liječnika prije početka masaže.

Među mnogim prednostima najvažnije su:

uklanjanje ukočenosti i bolova u mišićima i zglobovima,
smanjenje tjelesne masti i celulita,
poboljšanje krvožilnog i limfnog sustava,
uklanjanje toksina iz tijela,
njega kože.

Uz odabranu masažu moguće je i korištenje saune u trajanju od 15 min. Opustite se uz mirise eteričnih ulja.

Masaža za mršavljenje